Glamping en
Chambres d'hotes in
de Lot vallei in Frankrijk
RESERVEREN
+33(0) 553 013 298

Wat is er allemaal te doen op Domaine Ramonjavel

Op Ramonjavel is het altijd gezellig. Regelmatig is er een leuke activiteit, vaak georganiseerd door de gasten zelf. Denk aan bijvoorbeeld een jeu de boules of kubb tournooi, gezellig broodjes bakken, een voorleesuurtje bij het kampvuur, wedstrijdje bootje varen… meer gaan we niet verklappen hoor.
 

Er valt voor iedereen wat te beleven

De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen. Terwijl de ouders lekker een boek lezen kunnen de kinderen plezier beleven in het bootje voor de tent, met een zelfgemaakte hengel kreeftjes vangen, of een wedstijdje overvaren met het vlot. Zij kunnen naar hartelust spelen in de speelschuur of in de speeltuin, of lekker met de dieren kroelen op de kinderboerderij. ’s Ochtends kunnen ze gezellig helpen de dieren te voeren en de verse eitjes van de kippen te rapen. En misschien zetten we voor onze dierenvrienden weleens stiekem het hek open zodat ze even lekker rond kunnen wandelen.

Ook zonder kinderen is het bij ons heerlijk vertoeven, geniet van de stilte en de mooie natuur. Het is heerlijk om even helemaal tot rust te komen of sportief bezig te zijn. Fietsen, wandelen, hardlopen, kanoën, golfen, paardrijden etc. behoren allemaal tot de mogelijkheden.
Uiteraard kan je genieten van een verfrissende duik in het zwembad of dompel jezelf onder om even af te koelen. De ligstoelen op het terras staan klaar om ontspannend een boek te lezen of heerlijk te doezelen in de zon.


De tuin is een lust voor het oog. Bij aankomst is het eerste wat opvalt de twee grote platanen van meer dan 100 jaar oud. Als je iets verder kijkt zie je het meer waarin vele soorten vissen zwemmen. Ook de eenden en de ganzen badderen heerlijk in het prachtige stukje natuur. Tegen de schemer ontdek je dat er nog meer bewoners hun intrek hebben genomen en begint de zingende conversatie van de kikkers.

Er zijn verschillende schaduwrijke zitjes en plekjes om te genieten van de rust en de natuur.

Zoveel te beleven!

Domaine Ramonjavel
47260 Fongrave
Frankrijk
Routebeschrijving
 

Telefoon:   +33(0) 553 013 298
Mobiel:  
 
+33(0) 695 734 003
 
E-mail:   info@ramonjavel.eu
Website:   www.ramonjavel.eu

Menu

 

Menu

RESERVEREN
+33(0) 553 013 298
TwitterLinkedInFacebookYouTube