Glamping en
Chambres d'hotes in
de Lot vallei in Frankrijk
RESERVEREN
+33 (0) 695 734 003

Luxe tent

In een parkachtige omgeving staan de luxe, comfortabel ingerichte tenten met om het terras een afsluitbaar hekje. Elke tent heeft zijn eigen privé badkamer ,dus geen gesleep met wc rollen en gewoon de spulletjes laten staan! Alles is aanwezig, het enige wat je hoeft te doen is je kleding in de kasten leggen en je vakantie kan beginnen.

De tenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben ieder hun eigen sfeer. Comfortabele bedden zodat je kan genieten van een heerlijke nachtrust. Bij aankomst zijn de bedden al voor je opgemaakt, je hoeft alleen de kleren in de kast te leggen en je vakantie kan beginnen. Vanuit de tent heb je een geweldig uitzicht en privacy.

 

Wat zit er in de tent:

Op ons kleinschalige autovrije vakantiepark hebben we acht zeer ruime tenten geplaatst op een houten vlonder die afgebakend zijn met een hekje. Ze zijn ingedeeld met twee aparte, door een houten wand afgescheiden, slaapkamers. Eén slaapkamer met opgemaakt tweepersoonsbed en ruime kledingkast, en één slaapkamer met opmaakt stapelbed. Als je wenst kan er een bed bijgeplaatst worden. Er is de mogelijkheid om een handdoekenpakket te huren, dat scheelt je weer bagage. In de compleet ingerichte keuken met elektriciteit vindt u een 4 pits gasstel, koelkast en gezellige Franse buffetkast. Buiten staan er een picknickbank en relax stoelen

Iedere tent heeft op een korte loopafstand een eigen badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

Kortom; alles is aanwezig voor een onvergetelijke vakantie

Luxe tent

Domaine Ramonjavel
47260 Fongrave
Frankrijk
Routebeschrijving
 

Telefoon:   +33(0) 695 734 003
Mobiel:  
 
+33(0) 640 841 148
 
E-mail:   info@ramonjavel.eu
Website:   www.ramonjavel.eu

Menu

 

Menu

RESERVEREN
+33 (0) 695 734 003
TwitterLinkedInFacebookYouTube