Glamping en
Chambres d'hotes in
de Lot vallei in Frankrijk
RESERVEREN
+33 (0) 695 734 003

Even voorstellen

Graag willen wij ons even voorstellen: Don, Brigitte, Iris (2003), Maran (2005) en Kira (2010) van der Linden. Wij zijn een jong, ondernemend en enthousiast gezin dat toe was aan een nieuwe invulling van ons leven.

Don was werkzaam als veiligheidskundige. In 2008 startte Don zijn eigen bedrijf VAC Nederland: een bedrijf voor veiligheid, advisering en coaching.

Brigitte rolde op haar 15e in het kappersvak via haar zus Marlies die een eigen kapperszaak had in Nieuw-Beijerland. Ruim 12 jaar hebben ze samen gewerkt waarna ze in 2002 haar eigen Haarstudio Brigitte opende. De kapsalon was een groot succes. Mooi werk met mooie ontmoetingen van fantastische mensen, wat later ook goed te combineren bleek met onze drie dochters.

Toch kwam bij ons de behoefte het roer om te gooien. Onze liefde voor Frankrijk en de natuur. Het verlangen samen een vakantieverblijf te creëren waar mensen zich thuis zullen voelen. Waar de sfeer ongedwongen is en iedereen zichzelf mag zijn. Waar wij onze creativiteit kunnen steken in koken, tuinieren, de lieve dieren om ons heen en de persoonlijke aandacht die wij graag aan onze gasten willen geven.

Na heel veel jaren van fantaseren zijn wij in de zomer van 2012 op zoek gegaan naar onze droomplek in Frankrijk. Na 3 jaar hebben wij midden in de vallei van de Lot onze mooie plek Domaine Ramonjavel gevonden. Alles wat we zochten vonden we hier.
 

In de jaren hebben we de glamping en chambres d’hôtes opgeknapt en verbouwd tot een waar paradijs. Zo kregen ook de dieren een prachtig verblijf. Op een dag kregen we het idee dat een alpaca een leuke aanvulling zou zijn voor onze glamping. Bij de fokker aangekomen werden we op slag verliefd en laaiend enthousiast en zo is dus onze hoeve Kimaris ontstaan (naar onze dochters KIra, MAran, iRIS).


We hopen je te mogen ontmoeten en mee kunnen laten genieten van al het moois waar wij zo van houden.

Domaine Ramonjavel
47260 Fongrave
Frankrijk
Routebeschrijving
 

Telefoon:   +33(0) 695 734 003
Mobiel:  
 
+33(0) 640 841 148
 
E-mail:   info@ramonjavel.eu
Website:   www.ramonjavel.eu

 

Domaine Ramonjavel is een Petite Perle. Wil je meer weten over de andere pareltjes, klik dan op Les Petites Perles

Menu

 

Menu

RESERVEREN
+33 (0) 695 734 003
TwitterLinkedInFacebookYouTube