Glamping en
Chambres d'hotes in
de Lot vallei in Frankrijk
RESERVEREN
+33 (0) 695 734 003

Fietsen in Lot et Garonne

De Lot et Garonne ontdekken per fiets, het is een echte aanrader. Er is keuze te over aan goed bewegwijzerde en gedocumenteerde fietsroutes. Wij hebben prachtige routes al voor je klaarliggen of bezoek de website van het tourisme bureau, daar vind je een mooi overzicht van de uitgestippelde fietsroutes, met per fietsroute de kaart in pdf en gpx. 
 
De Lot et Garonne heeft nog geen massatourisme, met het glooiende landschap ademt het authentieke landelijkheid uit.
Volledig bewegwijzerde fietsroutes. Mooie tochten langs dorpjes, kerkjes, pruimgaarden, velden, (overblijfselen aan) bastides en oude kastelen, die de talrijke valleien in een wat mysterieuze sfeer onderdompelen,...
Domaine Ramonjavel is een fantastische uitvalbasis. Wil je het rustig aandoen dan kan een route kiezen die nagenoeg vlak is. Of ben je een sportievere fietser dan kies je ervoor om door het prachtige glooiende landschap, bergop en bergafwaards te gaan.


Het vakantieseizoen in de Lot-et-Garonne loopt van juli tem augustus. De andere maanden zijn minder druk. Het gematigde zeeklimaat zorgt ervoor dat de temperaturen heel aangenaam mild zijn.

Verder loopt ook de pelgrimsroute vanaf Le Puy naar Santiago de Compostela door de Lot-et-Garonne.

  •  

Domaine Ramonjavel
47260 Fongrave
Frankrijk
Routebeschrijving
 

Telefoon:   +33(0) 695 734 003
Mobiel:  
 
+33(0) 640 841 148
 
E-mail:   info@ramonjavel.eu
Website:   www.ramonjavel.eu

Menu

 

Menu

RESERVEREN
+33 (0) 695 734 003
TwitterLinkedInFacebookYouTube