Glamping en
Chambres d'hotes in
de Lot vallei in Frankrijk
RESERVEREN
+33 (0) 695 734 003

Wat is er allemaal te doen op Domaine Ramonjavel

Op Ramonjavel is het altijd gezellig. Regelmatig is er een leuke activiteit, vaak georganiseerd door de gasten zelf. Denk aan bijvoorbeeld een jeu de boules of kubb tournooi, een voorleesuurtje bij het kampvuur of een wedstrijdje bootje varen.
 

Er valt voor iedereen wat te beleven

Geniet van de stilte en de mooie natuur. Het is heerlijk om even helemaal tot rust te komen of sportief bezig te zijn. Vanaf de camping zijn er mooie fietsroutes. Je kan er prachtig wandelen. Met de kano of het bootje het meer over of gooi eens een hengel uit. Als je het grootser aan wilt pakken ga je op 2 kilometer naar de rivier de Lot.
Golfen, paardrijden, etc. behoren allemaal tot de mogelijkheden.
Uiteraard kan je genieten van een verfrissende duik in het zwembad. De ligstoelen op het terras staan klaar om ontspannend een boek te lezen of heerlijk te doezelen in de zon.


De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen. Zij kunnen naar hartelust spelen in de speelschuur of in de speeltuin, of lekker met de dieren kroelen op de kinderboerderij. ’s Ochtends kunnen ze gezellig helpen de dieren te voeren en de verse eitjes van de kippen te rapen. En misschien zetten we voor onze dierenvrienden weleens stiekem het hek open zodat ze even lekker rond kunnen wandelen.
 

De tuin is een lust voor het oog. Bij aankomst is het eerste wat opvalt de twee grote platanen van meer dan 100 jaar oud. Als je iets verder kijkt zie je het meer waarin vele soorten vissen zwemmen. Ook de eenden en de ganzen badderen heerlijk in het prachtige stukje natuur. Tegen de schemer ontdek je dat er nog meer bewoners hun intrek hebben genomen en begint de zingende conversatie van de kikkers.

Er zijn verschillende schaduwrijke zitjes en plekjes om te genieten van de rust en de natuur.

Zoveel te beleven!

Domaine Ramonjavel
47260 Fongrave
Frankrijk
Routebeschrijving
 

Telefoon:   +33(0) 695 734 003
Mobiel:  
 
+33(0) 640 841 148
 
E-mail:   info@ramonjavel.eu
Website:   www.ramonjavel.eu

Menu

 

Menu

RESERVEREN
+33 (0) 695 734 003
TwitterLinkedInFacebookYouTube