Glamping en
Chambres d'hotes in
de Lot vallei in Frankrijk
RESERVEREN
+33 (0) 695 734 003

 

 

De Lodgetent:
Uniek eigen ontwerp

 

Na heel wat uren samen plannen maken, meten en tekenen is de Lodgetent ontstaan. Met de tekening langs de zeilmakerij, een vrachtwagen hout besteld en we konden aan de slag. Het was een hele uitdaging maar het is gelukt en wat zijn we er trots op!!

De tent met wanden van Douglas houten schaaldelen en een frame van robuuste ronde palen maakt zich uniek in zijn soort! Het dak bestaat uit twee lagen wat zorgt voor een perfecte isolatie.

Met een afmeting van 10x5m. is de Luxe Lodge zeer ruim.
Het is ingedeeld met twee slaapkamers van 2.5x3,5m. waarvan één ingericht met een tweepersoonsbed en linnenkast en één met een stapelbed en ladekastje. Natuurlijk is er ruimte genoeg om nog één of twee bedden bij te plaatsen.

Het leefgedeelte van 3.5x5m. is ingericht met keuken, koelkast, een gezellige brocante buffetkast en eethoek wat zorgt voor de typische Franse sfeer.
Met het heerlijke zuid-Franse klimaat is niets zo leuk dan buiten koken, dus
verplaats je de verrijdbare keuken naar buiten. Gezellig met het hele gezin genieten op het ruime, geheel overdekte terras, met uiteraard voor de veiligheid van de kleintjes een afsluitbaar hekje om de vlonder.

De voorkant is voorzien van luxe canvasdoek dat over de gehele breedte geopend kan worden zodat je het ultieme buitenleven zal ervaren.

Doordat de Luxe Lodge het hele jaar door kan blijven staan kunnen we de stijlvolle Ramonjavel sfeer verfijnen; kleine, sfeervolle Franse details waardoor iedereen zich thuis zal voelen!

Uiteraard heeft iedere Luxe Lodge op korte loopafstand een eigen badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

  

Lodgetent

Domaine Ramonjavel
47260 Fongrave
Frankrijk
Routebeschrijving
 

Telefoon:   +33(0) 695 734 003
Mobiel:  
 
+33(0) 640 841 148
 
E-mail:   info@ramonjavel.eu
Website:   www.ramonjavel.eu

Menu

 

Menu

RESERVEREN
+33 (0) 695 734 003
TwitterLinkedInFacebookYouTube