Glamping en
Chambres d'hotes in
de Lot vallei in Frankrijk
RESERVEREN
+33 (0) 695 734 003

De Lodge Comfort & Lodge de Luxe:

Uniek eigen ontwerp

Om het het volledig omheinde en kindveilige meer vind je 4 lodgetenten en 6 lodgetenten de Luxe, die we met zelf hebben ontworpen en gebouwd.

 

Beide hebben de ruime afmeting van 10x5 meter. Ze zijn ingericht met twee slaapkamers van 2,5x3,5 meter. In één van deze kamers staat een comfortabel tweepersoonsbed van 1,60 x 2 meter, compleet met een linnenkast. De andere kamer beschikt over een stapelbed en een handig ladekastje. Er is zelfs voldoende ruimte om nog één of twee extra bedden toe te voegen als dat nodig is.

In het leefgedeelte van 3,5x5 meter vind je een volledig uitgeruste keuken, een koelkast en een charmante antieke buffetkast, samen met een eethoek die bijdraagt aan de typische Franse sfeer. De voorkant is voorzien van luxe canvasdoek dat over de gehele breedte geopend kan worden, zodat je het ultieme buitenleven kunt ervaren.

Dankzij het heerlijke Zuid-Franse klimaat is buiten koken een waar genot. Daarom verplaatsen we de verrijdbare keuken naar het ruime, volledig overdekte terras. Hier kun je met het hele gezin genieten en ontspannen. Bovendien hebben we het terras speciaal omheind en afsluitbaar gemaakt, zodat de allerkleinsten veilig en zorgeloos kunnen spelen. Elke Lodge heeft zelfs zijn eigen afsluitbare visplek voor de liefhebbers.


De Lodge Comfort heeft op korte loopafstand een eigen badkamer, compleet met douche, wastafel en toilet.


De Lodgetent de Luxe heeft eigen sanitair in de accommodatie, inclusief een extra keukenblok met stromend water.


Met een beperking een vakantie zonder zorgen!

Op Domaine Ramonjavel is een lodge die geschikt is voor mensen met een lichamelijke beperking. Meer informatie vind je hier.

Lodgetent

Domaine Ramonjavel
47260 Fongrave
Frankrijk
Routebeschrijving
 

Telefoon:   +33(0) 695 734 003
Mobiel:  
 
+33(0) 640 841 148
 
E-mail:   info@ramonjavel.eu
Website:   www.ramonjavel.eu

 

Domaine Ramonjavel is een Petite Perle. Wil je meer weten over de andere pareltjes, klik dan op Les Petites Perles

Menu

 

Menu

RESERVEREN
+33 (0) 695 734 003
FacebookYouTube