Glamping en
Chambres d'hotes in
de Lot vallei in Frankrijk
RESERVEREN
+33 (0) 695 734 003

 

De Abdij de Clairac

Stap binnen in de betoverende wereld van Abdij de Clairac. Dit prachtige historische pand, gelegen in een van de meest pittoreske dorpjes van Frankrijk aan de oevers van de schilderachtige rivier de Lot, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het jaar 760.

Bij ons vindt u niet alleen een magische omgeving waar geschiedenis en natuur samenkomen, maar ook een warm onthaal en de oprechte wens om uw verblijf buitengewoon te maken. Wij zullen er alles aan doen uw tijd op de abdij onvergetelijk te maken!

 

Een magische plek voor bijzonder gelegenheden
De Abdij, met haar eeuwenoude charme, verwelkomt u voor diverse gelegenheden.

Of u nu op zoek bent naar een onvergetelijke vakantieplek voor een groot gezelschap, een idyllische locatie voor uw bruiloft met een sfeervolle feestzaal en een prachtige kelder, een ontmoetingsplaats voor familiebijeenkomsten, yoga retraites, een inspirerende omgeving voor zakelijke seminars, of een sfeervolle setting voor allerlei evenementen, de Abdij de Clairac biedt de perfecte omgeving voor al uw wensen.

 

De schatten van de abdij
Ontdek wat de abdij allemaal te bieden heeft.

De abdij is prachtig gerenoveerd. Kom genieten van de sfeervolle en luxe inrichting, de drie prachtige tuinen, het zwembad, een gezellige gemeenschappelijke ruimte met een heerlijke zithoek, biljart en diverse spelletjes. Ook de kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de speeltuin.

Kortom, hier heeft u de mogelijkheid om onvergetelijke herinneringen te creëren, te midden van historische pracht, waar het verleden en het heden samenkomen om uw meest bijzondere momenten te verrijken.

Bij Abdij de Clairac wacht u een ervaring die de tand des tijds heeft doorstaan en klaar is om deel uit te maken van uw eigen verhaal.

 

Bekijk hier de site van de abdij.

De abdij van Clairac

Domaine Ramonjavel
47260 Fongrave
Frankrijk
Routebeschrijving
 

Telefoon:   +33(0) 695 734 003
Mobiel:  
 
+33(0) 640 841 148
 
E-mail:   info@ramonjavel.eu
Website:   www.ramonjavel.eu

 

Domaine Ramonjavel is een Petite Perle. Wil je meer weten over de andere pareltjes, klik dan op Les Petites Perles

Menu

 

Menu

RESERVEREN
+33 (0) 695 734 003
FacebookYouTube