Glamping en
Chambres d'hotes in
de Lot vallei in Frankrijk
RESERVEREN
+33 (0) 695 734 003

Chambre d'hôtes

In de 18e eeuwse gerenoveerde boerderij kunt u verblijven in één van de vier gastenkamers, bestaande uit één tweepersoonskamer en drie familiekamers. Iedere kamer is geheel gerenoveerd; comfortabel, maar met de franse sfeer nog duidelijk voelbaar: Bij alle kamers is er de mogelijkheid om koffie of thee te zetten. 

*Chambre Des Platanes is een prachtige tweepersoonskamer, ingericht met Franse brocante maar met het comfort van nu. Er is een comfortabel bed van 1.60 m. bij 2.00 m. Het is mogelijk een babybedje bij te plaatsen. Kenmerkend is het hoge, authentieke balkenplafond. De kamer heeft een prachig uitzicht op de Platanen en het meer. Aan de kamer bevindt zich de badkamer met toilet, wastafel en douche. Er is een waterkoker aanwezig. 


*Chambre Des Collines is een 4 persoonskamer ingericht met een 2 persoonsbed van 1.60 m. bij 2.00 m. en een stapelbed. Ook bij deze kamer is het mooie hoge balkenplafond een prachtig oud detail. Aan de kamer bevindt zich de badkamer met toilet, wastafel en stortdouche. De kamer heeft een prachtig uitzicht op het zwembad en de heuvels. Er is een kleine koelkast, waterkoker, serviesgoed en bestek aanwezig. Als je zelf wilt koken kan je een bakplaat huren en lekker zelf kokkerellen. In de maanden juli en augustus heeft de kamer in de tuin een privé zitje met knus onder je eigen pergola 2 relaxstoelen en een picknickbank.
 

*Chambre La Petite Porte is een zeer ruime familiekamer ingericht in twee ruimtes; een gedeelte met kingsize bed van 1.60 m. bij 2.00 m. en een stapelbed waar een scheidingswand om heen is gemaakt waardoor het de kamers in twee ruimtes verdeelt wat privacy geeft. Bij deze kamer is het mogelijk 1 of zelfs twee bedden bij te plaatsen. De brocante Franse meubels geven een prachtige sfeer. Aan de kamer grenst de zeer ruime comfortabele badkamer met stortdouche, toilet en wastafel. Er is een koelkast, waterkoker, serviesgoed en bestek aanwezig. Vanuit de kamer geniet je van de 'en campagne' van Frankrijk. Als je zelf wilt koken kan je een bakplaat huren en lekker zelf kokkerellen.In het zomerseizoen heeft de kamer in de tuin een privé zitje met knus onder je eigen pergola 2 relaxstoelen en een picknickbank.


Chambre Du Soleil is een ruime 5 persoonskamer die zich bevindt zich op de begane grond waardoor het altijd heerlijk koel is. Het is ingericht in twee ruimtes; een gedeelte met kingsize bed van 1.60 m. bij 2.00 m. en een stapelbed waar een scheidingswand om heen is gemaakt waardoor het de kamers in twee ruimtes verdeelt wat privacy geeft. Er is een koelkast, waterkoker, serviesgoed en bestek aanwezig. Naast de kamer is de privé badkamer met toilet, wastafel en ligbad. Als je zelf wilt koken kan je een bakplaat huren en lekker zelf kokkerellen. In het zomerseizoen heeft de kamer in de tuin een privé zitje met knus onder je eigen pergola 2 relaxstoelen en een picknickbank.

In de gemeenschappelijke, gezellige salon vindt u een openhaard en minibar. In de wintertijd kan je daar je ontbijt nuttigen, lekker een boek lezen of een spelletje spelen.

In de zomer brengen we bij je eigen terras een uitgebreid ontbijt met knapperige broodjes en kakelverse eieren van onze eigen kippen.

Chambre d'hôtes

Domaine Ramonjavel
47260 Fongrave
Frankrijk
Routebeschrijving
 

Telefoon:   +33(0) 695 734 003
Mobiel:  
 
+33(0) 640 841 148
 
E-mail:   info@ramonjavel.eu
Website:   www.ramonjavel.eu

Menu

 

Menu

RESERVEREN
+33 (0) 695 734 003
TwitterLinkedInFacebookYouTube