Glamping en
Chambres d'hotes in
de Lot vallei in Frankrijk
RESERVEREN
+33 (0) 695 734 003
Glamping en
Chambres d'hotes in
de Lot vallei in Frankrijk
RESERVEREN
+33 (0) 695 734 003

Nog lastminute op zoek naar een idyllische vakantieplek? Bekijk hier onze lastminutes

Familie van der Linden in de 'Ik Vertrek' follow up op 19 oktober 2023! 

Sinds onze eerste uitzending van 'Ik Vertrek' in 2016 hebben we niet stilgezeten. Er is veel veranderd op de glamping, en sinds een jaar zijn we ook de trotse eigenaren van de abdij van Clairac. Het was een enorme uitdaging om de vervallen abdij, waarvan de oorsprong teruggaat tot 760, opnieuw op te bouwen en te renoveren. 'Ik Vertrek' heeft ons avontuur opnieuw vastgelegd. Hier kan je al onze Ik Vertrek avonturen terugkijken.


Glamping met alpacahoeve in de natuur van de Lot et Garonne

Kleinschalig & kindvriendelijk 

Wij zijn de familie van der Linden, en we heten je van harte welkom op onze betoverende glamping met een vleugje alpacamagie!


Stel je voor: een kleinschalig, kindvriendelijk vakantiepark middenin de schilderachtige Lot et Garonne-vallei, omringd door gouden graanvelden en wuivende zonnebloemen. Dit is Domaine Ramonjavel, dé plek voor een onvergetelijke vakantie in het zonnige zuidwesten van Frankrijk, waar Vlaamse en Nederlandse gasten zich meteen thuis voelen. Maar dat is nog niet alles – hier maken onze schattige alpaca's het plaatje echt compleet!


Of je nu kiest voor een volledig uitgeruste Lodgetent met privé sanitair of één van onze comfortabele kamer-appartementen, bij ons geniet je van alle comfort die je je kunt wensen. En alsof dat nog niet genoeg is, nodigen we je uit om gezellig aanschuiven bij de table d'hôtes en te genieten van de heerlijkste gerechten van Don's supersmoker.

Op ons kleinschalige, autovrije vakantiepark kun je volledig tot rust komen en de stilte en prachtige natuur omarmen. Maar er is ook genoeg te beleven, zowel op ons terrein als in de omgeving. In de meivakantie, juni en september organiseren we zelfs superleuke alpaca-doe-weken!

 

Voor de kleintjes is onze plek een waar kinderparadijs. Hier vinden ze een veilige haven waar ze kunnen spelen in de speeltuin, knuffelen met de dieren op de kinderboerderij, of zich vermaken in de speelschuur. En natuurlijk gaat elke kinderdroom in vervulling wanneer ze onze vriendelijke alpaca's ontmoeten op de alpacahoeve!


We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen.

Graag tot spoedig...!
Don, Brigitte, Iris, Maran & Kira


Vind je het leuk om onze nieuwsbrief te ontvangen? Meld je dan hier aan.

En wist je dat we twee keer zijn gevolgd door het televisieprogramma Ik Vertrek en onze derde aflevering wordt uitgezonden op 19 oktober? Bekijk hier onze aflevering en hier de aflevering van 'Ik Vertrek-even weg'.

 

 

Unieke locatie

Activiteiten >

DOMAINE RAMONJAVEL

In een vogelvlucht >

Domaine Ramonjavel
47260 Fongrave
Frankrijk
Routebeschrijving
 

Telefoon:   +33(0) 695 734 003
Mobiel:  
 
+33(0) 640 841 148
 
E-mail:   info@ramonjavel.eu
Website:   www.ramonjavel.eu

 

Domaine Ramonjavel is een Petite Perle. Wil je meer weten over de andere pareltjes, klik dan op Les Petites Perles

Menu

 

Menu

RESERVEREN
+33 (0) 695 734 003
FacebookYouTube